Hyödynnä koko palveluskaalaamme:
Hyödynnä koko palveluskaalaamme:

Kaikki työt louhinnasta lujittamiseen.

Meiltä voit tilata kaikki louhinta- ja lujitustyöt kerralla, helposti sekä luotettavasti. Pääurakoitsijana pystymme hoitamaan työt kokonaisvaltaisesti, omalla kalustolla ja omalla työvoimalla. Etsimme jokaiseen kohteeseen parhaat toteutustavat ja työskentelemme tarvittaessa vaikka vuorokauden ympäri. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa.

Kivenkovaa ammattitaitoa <span>satojen projektien kokemuksella.</span>

Kivenkovaa ammattitaitoa satojen projektien kokemuksella.

 • 100M€

  Liikevaihto vuonna 2021

 • 100

  Toteutetut projektit

 • 100

  Henkilöstö

 • 100

  Perustettu

JIITEE Työt Oy

Louhinta- ja lujitustöiden ykkönen

Olemme kalliorakentamisen louhinta- ja lujitustöihin erikoistunut yritys ja toimimme kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa. Haluamme rakentaa toimivampaa infraa vastaamaan kaupungistumisen ja yhteiskunnan jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Mukaudumme jokaisen kohteen vaatimuksiin ja teemme työmme aikataulussa, laatutavoitteita unohtamatta.

JIITEE Työt Oy

Referenssejämme

JIITEEn porukka on työmaaolosuhteissa motivoituneita ja he hoitavat työnsä ammattitaidolla alusta loppuun työturvallisuutta noudattaen.

Aki Bergman

Työpäällikkö, Suvic Oy

JIITEE Töillä on innovatiivisia ajatuksia, he joustavat riittävästi ja ovat avoimia vuoropuhelulle. Minulle ei jäänyt ollenkaan huono maku heidän tekemistään hommista.

Kyösti Huttu

General Superintendent, Agnico Eagle Finland Oy

Yhteistyö JIITEE Töiden kanssa toimi todella hyvin, kaikki sujui ja porukka oli hyvä. He huolehtivat työturvallisuudesta ja tekivät sen mitä lupasivat sovitussa ajassa.

Jarno Säippä

Projektipäällikkö, Sitowise Oy

Ota yhteyttä

Olemme valmiina tarttumaan toimeen!

Kerro projektinne tarpeista, niin suunnittelemme sille tehokkaimmat toteutustavat. Tarvittaessa pystymme aloittamaan työt nopeastikin.

Omat, motivoituneet työntekijämme ovat avain onnistumiseen

Me arvostamme työntekijöitämme. Jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus edetä ja menestyä uralla, mikä konkretisoituu erittäin motivoituneena, kunnianhimoisena ja sitoutuneena työskentelynä. Työntekijämme tulevat työmaalle tekemään töitä, eivät nojailemaan lapioihin.

Haluatko mukaan porukkaamme?

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.