JIITEE Työt Oy

Kanaalilouhinta

JIITEE Työt toteutta kanaalilouhintatyöt räjäyttämällä ja kiilaamalla käyttökohteesta riippuen.

Kanaalilouhintaa räjäyttämällä ja kiilaamalla

Kanaalilouhinta tarkoitaa rakennettavan infran, esimerkiksi putkilinjojen ja kaapelien asennuskanavien louhimista maapinnan alapuolelle. Kanaalilouhinnalle on ominaista, että louhittavat alueet ovat tavallista kapeampia. Kanaalilouhintaa tehdään räjäyttämällä ja kiilaamalla käyttökohteesta rippuen.

Kanaalilouhinta räjäyttämällä: Kanaalilouhinta eroaa tavallisesta lohinnasta siten, että kallioon porataan reikiä tavallista louhintaa tiheämmin. Näin saadaan määritettyä tarkemmin louhittava alueen mitat. Poraamisen jälkeen reiät panostetaan ja päälle asetetaan painavat suojamatot. Suojamatot suojaavat ympäristöä räjähdyksestä sinkoavan kiviaineksen aiheuttamilta vahingoilta. 

Kanaalilouhinta kiilaamalla: Kun kanaalilouhintaa tehdään kiilaamalla, kallioon porataan reikiä tihein välein. Reikään asetetaan hydraulinen kiila, joka halkaisee kalliota paineen avulla. Kiilaamalla voidaan hallita tarkasti, missä ja miten kallio halkeaa. Tämä mahdollistaa suunnitelmallisen ja turvallisen kalliolouhinnan ilman räjähteiden aiheuttamaa tärinää. 

Kun räjäytys tai kiilaus on tehty, irtonainen kiviaines ajetaan pois ja louhittu kanaali on valmis seuraaville työvaiheille.

JIITEE Työt teke kanaalilouhintaa ammattitaidolla

JIITEE Työt hoitaa kanaalilouhintatyöt monenlaisissa kohteissa. Meiltä löytyy kanaalilouhintaan vaaditava kalusto ja osaava henkilöstö, jotka ovat avaimena tehokkaasti ja laadukkaasti toteutettuihin urakoihin. Kanaalilouhinnan ympäristön huomioiminen on tärkeä tekijä etenkin asutuilla alueilla työskenneltäessä. Olemme tottuneet louhimaan myös asutetuilla alueilla ja osaamme ottaa huomioon sen vaatimukset. Olemme nopeita reagoimaan uusiin urakoihin, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä lyhyelläkään varoitusajalla. 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.