JIITEE Työt Oy

Kalliopulttaus

Kalliopulttaus varmistaa rakenteiden vakauden

Kalliopulttaus on työvaihe, jolla tarkoitetaan pulttien tai ankkureiden upottamista kallioon. Kallion pulttaus varmistaa rakenteiden vakauden ja ehkäisee mahdollisia sortumia tai onnettomuuksia pidentäen kohteen käyttöikää. Se tarjoaa lisätukea rakenteille ja estää niiden liikkumisen tai vaurioitumisen. 

Lujituspulttaus on kalliopulttauksen muoto, jolla lujitetaan haluttua kohdetta. Pulteilla voidaan esimerkiksi tukea tunnelirakennetta, jolloin siitä tulee kestävämpi ja turvallisempi. Lujituspulttausta käytetään myös liikenneväylien avoleikkauksissa. Avoleikkausten lujituspulttauksella varmistetaan, että kallio on tukeva, vaikka maaperä eläisi vuosien saatossa.

Tartuntapulttaus on toinen kalliopulttauksen muoto, jolla varmistetaan tukevien perustusten rakentaminen. Mitä tahansa kallion varaan rakennetaan, tarvitsee se tartuntapulttausta varmistaakseen tukevien/kestävien perustusten rakentamisen. Tartuntapulttausta käytetään esimerkiksi tuulivoimaloiden tukemiseen: Pultteja asennetaan tuulivoimalan ympärillä olevaan kallioon, jolloin voimala pysyy tukevasti pystyssä säällä kuin säällä.

 

Luotettavaa kalliopulttausta

Kallion pulttaus vaatii erikoisosaamista. Virheellisesti suoritettuna se voi aiheuttaa vakavia turvallisuusriskejä. Ammattitaitoinen kalliopulttaus takaa laadukkaan lopputuloksen ja sen, että rakennustyö etenee turvallisesti ja ongelmitta. JIITEE toteuttaa puttaustyöt laadukkaasti ja luotettavasti. Oma henkilöstömme ja kalustomme varmistavat laadukkaat ja aikataulussa tehdyt pulttaustyöt. Olemme valmiina auttamaan kaikissa kalliopulttaustarpeissa ja reagoimaan lyhyelläkin aikavälillä.

JIITEE Työt on Suomessa ehkäpä eniten kalliopulttauksia toteuttanut yritys. Kalliopulttaus on myös fyysisesti haastavaa työtä, minkä takia vuodesta toiseen pulttauksia tehokkaasti ja laadukkaasti toteuttavia tekijöitä voi olla haastava löytää. JIITEE:n henkilöstöllä on vakuuttavaa osaamista ja omistautumista kalliopulttaukseen. Meillä on vankka kokemus ja osaaminen myös kallioparaamiseen. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista kalliopulttauspalvelua ja haluat varmistaa hankkeesi turvallisuuden ja onnistumisen. 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.