Laaja palveluvalikoima

Palvelumme eivät lopu kesken

Palveluihimme lukeutuvat myös purkutyöt erilaisissa ympäristöissä kaupunkialueiden sisäpurkutöistä maanalaisiin kohteisiin. Pystymme tekemään esimerkiksi kaapelinvedot ja haalaukset haastavissa olosuhteissa, raudoitustyöt, kiilauslouhinnat, betonityöt, palokatkot, hiekka- ja soodapuhallukset sekä timanttiporaukset ja -sahaukset. Kohteesta riippuen pystymme hoitamaan myös monenlaiset muut työvaiheet.

Laaja palveluvalikoima

Erilaiset saneeraukset ovat päivittäistä työtämme

Työskentelemme päivittäin saneerauskohteissa, sillä kaikki rakennukset kaipaavat korjaamista niiden toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Olemme tehneet saneerauksia perinteisten tunneli- ja kaivoskohteiden lisäksi esimerkiksi parkkihalleihin, väestönsuojiin ja kerrostaloihin. Ammattitaitoinen tiimimme pystyy tuottamaan saneerauskohteisiin hyvin monipuoliset palvelut. Pystymme urakoitsijana hoitamaan hyvin monipuolisia työvaiheita, mikä on myös tilaajan etu: voimme esimerkiksi hoitaa purkutyöt ennen ruiskubetonoinnin tekemistä, jotta asiakkaamme ei tarvitse ottaa näille työvaiheille eri urakoitsijoita.

Aurinkopuistojen perustustyöt ammattitaidolla

Aurinkoenergia on nopeasti kasvava energiantuotantomuoto. JIITEEltä löytyy osaamista aurinkopaneelien tukemiseen ja kallioperään kiinnittämiseen.

Huolellisesti tehdyt aurinkopaneelien perustustyöt varmistavat, että aurinkopuistot kestävät säällä kuin säällä.

Lue lisää

Referensse­jämme

Työskentelemme 24/7 Työskentelemme 24/7

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.