JIITEE Työt Oy

Letkuinjektointi

Letkuinjektointi

Letkuinjektointi varmistaa rakenteiden saumojen vedenpitävyyden

Letkuinjektointi on menetelmä, jota käytetään ennaltaehkäisemään mahdollisia vuotoja ja veden aiheuttamia vaurioita. Letkuinjektoinnissa käytetään kemiallisia injektioaineita, jotka reagoivat yleensä veden kanssa muodostaen tiivistäviä yhdisteitä. 

Letkuinjektoinnin tarkoituksena on varmistaa rakenteiden saumojen vedenpitävyys. Tämä on erityisen tärkeää maanalaisissa rakenteissa, joihin vaikuttava vedenpaine voi olla suuri. Injektoidut saumat muodostavat yhdessä vedenpitävien rakenteiden kanssa vettä pitävän kerroksen, joka estää veden pääsyn rakenneosien toiselle puolelle.

Esimerkiksi betonin valusaumoissa käytetään kemiallista letkuinjektointia tiiveyden varmistamiseksi. Injektioaine valutetaan saumoihin ja reagoi veden kanssa tehden saumasta tiiviin ja vettä pitävän.

 

JIITEEltä osaava henkilöstö ja laadukas kalusto letkuinjektointiin

Laadukkaasti toteutettu letkuinjektointi takaa vedenpitävät saumat ja pidentää kohteen käyttöikää. Virheellisesti suoritettuna se voi aiheuttaa lisäkustannuksia aiheuttavia vesivuotoja.

JIITEE toteuttaa letkuinjektoinnit laadukkaasti ja luotettavasti. Oma henkilöstömme ja kalustomme varmistavat laadukkaat ja aikataulussa tehdyt injektoinnit. Olemme valmiina reagoimaan lyhyelläkin aikavälillä letkuinjektoinnin tarpeen ilmetessä. Injektointityön laatu perustuu pitkälti työntekijän kokemukseen, joten kokeneen kumppanin valitseminen on erityisen tärkeää.

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.