Kalliolouhinta

Teemme louhintatöitä osaavasti ja tehokkaasti

Kalliolouhintaa tehdään, kun tarvitaan kallioperän rikkomista ja poistamista esimerkiksi perustusten asentamiseksi, tunnelien kaivamiseksi tai maanmuokkaukseen. Olemme kalliolouhinnan ammattilaisia ja tarjoamme monipuolisia ratkaisuja rakennus- ja infrastruktuuriprojekteihin.

Yhä useammat rakennushankkeet vaativat erikoistuneita kalliolouhintaratkaisuja monimutkaisen infrastruktuurin rakentamiseksi. Kalliolouhinnan merkitys on kasvanut suurissa kaupunkiprojekteissa, kuten maanalaisissa pysäköintilaitoksissa, metroasemilla ja tie- sekä rautatietunneleissa. Me osaamme toimia myös kaupunkialueella ja ottaa huomioon sen asettamat vaatimukset.

Projektin suunnittelussa huomioimme tarkasti kallioperän ominaisuudet ja valitsemme optimaalisen tekniikan, mikä varmistaa työn sujuvuuden ja kustannustehokkuuden. Meillä on kokenut henkilöstö ja monipuolinen kalusto, jotka varmistavat työn laadun ja turvallisuuden. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä
Tunnelilouhinta

Tunnelilouhin­nan osaamisemme on laajaa

Toteutamme tunnelilouhintaa sekä kaivoksilla että infrarakentamiskohteissa. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta pystymme toteuttamaan urakat hyvin erilaisissa ympäristöissä. Meille ei ole väliä, onko kyseessä jo olemassa olevan tunnelin laajentaminen tai uuden tunnelin lähtö maanpinnasta – olipa kyse kaivos- tai kaupunkiympäristöstä, pystymme sopeuttamaan toimintamme tilaajan ja ympäristön vaatimuksiin.

Lue lisää
Tunnelilouhinta
Esimerkkejä tekemistäm­me <span>tunnelilouhin­noista</span>

Esimerkkejä tekemistäm­me tunnelilouhin­noista

 • 100m

  Finnoo II viemäritunneleiden ja pumppaamohallien louhinta

 • 100m

  Länsimetron jatkon ajotunneleiden louhinta

 • 100m

  Paraisten kaivoksen Lindbergin ramppitunneli

 • 100m

  Kevitsan kaivoksen pumppaamotunneli

Kanaalilouhinta, avolouhinta ja muut louhinnat
Kanaalilouhinta, avolouhinta ja muut louhinnat

Toteutamme louhintatyöt monipuolisesti

Meillä on vahvaa osaamista monelta kaivokselta ja eri kaivoksilla työskentely on kerryttänyt kokemusta monentyyppisestä louhoksesta sekä louhintamenetelmästä. Tunnelilouhintojen lisäksi toteutamme myös kanaalilouhinnat, avolouhinnat ja muut louhinnat – olemme tehneet monipuolisesti esimerkiksi pohja-, kanaali- ja tasauslouhintaa sekä erilaisten kuilujen louhintoja. Tartumme tilaajan tarpeisiin ja olemme valmiita miettimään ratkaisuja myös erikoisempiin kohteisiin sen sijaan, että käyttäisimme aina valmista kaavaa.

Lue lisää kanaalilouhinnasta

Esimerkkejä tekemistämme <span>muista louhinnoista</span>

Esimerkkejä tekemistämme muista louhinnoista

 • 100kpl 15-20 m ilmanvaihtokuiluja

  Pampalon kaivos

Lujitukset

Teemme lujitukset kaikenlaisiin kohteisiin

Lujitusosaamisemme on monipuolista ja yltää myös kaivoksille tyypilliseen vaijeri- ja verkotuspulttaukseen. Niiden lisäksi pystymme toteuttamaan erilaisilla pulttityypeillä tehtävät pulttaukset pitkän linjan kokemuksella.

Lujitukset
Esimerkkejä tekemistämme <span>lujituksista</span>

Esimerkkejä tekemistämme lujituksista

 • 100km vaijeripulttia

  Agnico Eagle Finlandin kaivostunnelit

 • 100kpl muita pultteja

  Agnico Eagle Finlandin kaivostunnelit

Referensse­jämme

Työskentelemme 24/7 Työskentelemme 24/7

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.