JIITEE Työt Oy

Betonin korjaus

Betonin korjaus lisää rakenteiden elinikää kustannustehokkaasti

Betonirakenteiden vauriot, kuten halkeamat, lohkeamat tai rappeutuminen, voivat ajan myötä heikentää rakenteen kestävyyttä ja kantokykyä. Betonin korjaus on toimenpide, jolla voidaan parantaa rakenteiden pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta. Betonin korjauksella saadaan rakenteelle lisää elinaikaa pienellä kustannuksella, sillä vaurioitunutta rakennetta ei tarvitse purkaa ja rakentaa uudelleen.

Teemme betonin korjausta useissa eri kohteissa, esimerkiksi:

  • parkkihalleissa
  • kerrostaloissa
  • viemäritunneleissa
  • metro- ja junatunneleissa.

Työskentelemme pääasiassa suurissa kohteissa, joissa korjausten laatu ja kestävyys ovat keskeisessä asemassa. Osaavan ja innovatiivisen tiimin avulla suoriudumme kunnialla vaativistakin projekteista.

 

Yli kymmenen vuoden kokemus betonin korjauksesta

Hyödynnämme betonin korjauksessa erilaisia tekniikoita, jotka valitsemme kohteen ja vaurion perusteella. Betonin piikkaus on menetelmä, jossa vaurioitunut materiaali poistetaan iskuporavaasaralla. Piikkauksen jälkeen käsitelty alue paikataan niin, että rakenteesta tulee kestävä ja turvallinen.

Uudisrakennuksissa rakenteisiin saattaa tulla betonin nopeasta kuivumisesta johtuvia halkeamia. Nämä voidaan korjata injektoimalla, mikä on sekä nopea että kustannustehokas tapa säilyttää rakenteen eheys.

Meiltä löytyy yli kymmenen vuoden kokemus betonin korjaamisesta, joten asiakkaamme voivat luottaa meille vaativatkin projektit. Olemme esimerkiksi saneerannut yhden tunneliosuuden Keski-Uudenmaan Vesi kuntayhtymän jätevesitunnelissa, joka oli samaan aikaan käytössä. Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin saneerattu toiminnassa olevaa jätevesitunnelia.

Ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että projektit hoidetaan huolellisesti, kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.