GSD:n tuottama asiantuntijajulkaisu

Vantaalainen Jiitee Työt Oy on isojen turvaluokiteltujen kalliorakennushankkeiden luotettava ja kokenut alihankintakumppani sekä pienempien hankkeiden osaava pääurakoitsija. Yritys tarjoaa omien suomalaisten ammattilaistensa voimin louhinta- ja lujitustöiden kattavat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin valtakunnallisesti.

Noin 20 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä Jiitee Työt on ollut urakoimassa
useita puolustusvoimien ja Senaatti kiinteistöjen turvaluokiteltuja kohteita
eri puolilla Suomea.

”Olemmekin tuttu toimija näissä piireissä – vuonna 2011 perustetun yrityksemme alkuajoista lähtien. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa”, Jiitee Työt Oy:n operatiivinen johtaja Lassi Levaste kertoo.

Operatiivinen johtaja
Lassi Levaste

Yritys hankki pari vuotta sitten omistukseensa Pohjolan Kalliotyö Oy:n, jolla silläkin on omaa historiaa yhteistyöstä puolustusvoimien ja Senaatti kiinteistöjen turvaluokitelluissa hankkeissa.

”Meillä on töissä paljon valmiiksi turvaselvitettyjä suomalaisia ammattilaisia, ja henkilöstön vaihtuvuus on hyvin pientä, joten osaamista turvaluokiteltuihin hankkeisiin löytyy kyllä”, Levaste kertoo.

Jiitee Työt Oy:n repertuaariin kuuluvat kaikki kalliorakennustyöt louhinnasta lujitukseen, kuten poraus, kalliopulttaus, ruiskubetonointi, kallioverkotus, injektointi ja kalliotunneleiden verhousrakenteet.

 

Isojen rakennusyritysten hovitoimittaja

Isommissa hankkeissa Jiitee Työt toimii alihankkijana isojen rakennusyhtiöiden kanssa yhteistyössä. Vuosien saatossa yritys onkin rakentanut luotettavat ja toimivat yhteistyöverkostot eri toimijoiden kanssa.

”Olemme joustava ja tilaajan tarpeisiin sopeutuva yritys. Voimme esimerkiksi tehdä jonkin isomman hankkeen kalliorakentamisosuuden louhintoineen ja lujituksineen”, Jiitee Työt Oy:n työpäällikkö Henri Jokitalo kertoo.

Työpäällikkö
Henri Jokitalo

Pienemmät hankkeet omin voimin

Pienemmissä hankkeissa Jiitee Työt pystyy tarjoamaan kalliorakentamisen kokonaistoimituksen omin voiminkin – myös puolustusvoimien turvaluokiteltuihin hankkeisiin.

”Pääurakoitsijana pystymme hoitamaan työt kokonaisvaltaisesti, omalla kalustolla ja omalla työvoimalla”, Jokitalo kertoo.