Paraisten urakka työllistää JIITEEltä noin kymmenen henkilöä. Urakasta vastaa JIITEEn työpäällikkö Henri Jokitalo.

“Urakkaan sisältyy tunnelilouhintaa sekä lujitustöitä, sillä kaivoksen tuotanto laajenee nykyisen käytössä olevan tunnelin alueelle ja se tullaan tulevaisuudessa poistamaan käytöstä. Tämän vuoksi maanalaisiin tiloihin tarvitaan uusi korvaava tunneli, joka tehdään urakan myötä valmiiksi. Louhittavaa tulee yhteensä reilut 11 000 kuutiota”, Jokitalo kertoo.

Kaivosympäristöt ovat JIITEElle jo entuudestaan tuttuja työympäristöjä, sillä kokemusta löytyy useista eri kaivoskohteista. Paraisten kaivos sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, mikä huomioidaan esimerkiksi räjäytystöiden tekemisessä.

Urakan on määrä valmistua elokuun loppuun mennessä ja sen lopputuloksena tilaajalle luovutetaan noin 340 metriä pitkä valmis lujitettu tunneli. 

Ota yhteyttä

Olemme valmiina tarttumaan toimeen!

Monipuolinen osaamisemme ulottuu myös kaivoksille, jotka ovat meille tuttuja työympäristöjä. Jos tarvitset ammattilaista toteuttamaan urakkasi, ota yhteyttä meihin.