JIITEE Työt Oy

Aurinkopuistojen perustustyöt

JIITEE Työt toteuttaa aurinkopuistojen perustukset ammattitaitoisesti.

Aurinkovoima on kasvava energianlähde Suomessa

Aurinkovoima on yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä energiantuotantomuodoista maailmalla. Aurinkovoiman suosio on kokenut huimaa kasvua myös Suomessa: Vuodesta 2016 vuoteen 2022 aurinkosähkön tuotantokapasiteetti on kasvanut yli 20-kertaiseksi. Keskimääräinen kasvuprosentti on ollut lähes 70% vuodessa, joten aurinkovoiman eteneminen energiamarkkinoilla on huimaa. Etelä-Suomessa aurinkovoiman asennukset ovat olleet erityisen merkittäviä, ja vuonna 2022 tehtiin yli 27 000 uutta aurinkovoimalasopimusta. 
Suomen Aurinkoenergiayhdistys ry. (2023, 28. syyskuuta). Aurinkosähkön voimakas kasvu jatkui vuonna 2022.

 

JIITEE Työt toteuttaa aurinkopuistojen perustustyöt ammattitaidolla

Aurinkovoima on tulevaisuuden energiaratkaisu ja JIITEE Työt on sitoutunut tukemaan kehitystä varmistaen, että aurinkopuistojen kiinnitykset toteutetaan ammattitaitoisesti ja tukevasti. Suomessa suurimmat suunnitteilla olevat aurinkopuistohankkeet tavoittelevat useiden satojen megawattien tehoa. Teollisen mittakaavan aurinkovoimaloiden rakentaminen edellyttää investointeja ja huolellista infrastruktuurin suunnittelua.

JIITEEllä löytyy erikoisosaamista aurinkopaneelien tukemiseen ja kiinnittämiseen maaperään. Aurinkopaneelien tukemiseen valittu tekniikka riippuu siitä, minkälaiseen maaperään aurinkopuisto rakennetaan. Oikean tekniikan valitseminen tarjoaa perustan aurinkopaneelien tukevalle asennukselle ja varmistaa niiden vakauden ja pitkän käyttöiän.

JIITEEn oma henkilöstö ja monipuolinen kalusto varmistavat, että työ tehdään ajallaan ja ammattitaitoisesti. Tilaa aurinkopuistojen kiinnitystyöt lujitustöiden ykköseltä niin varmistut laadukkaasta lopputuloksesta!

 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille tarjouspyyntö ja yhteystietosi vapaamuotoisen viestin kera alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.